Hvem er vi

Tumlehøj er en kommunal daginstitution med børnehave og vuggestue, som blev indviet 15. januar 2001. Den er normeret til 82 børn. Tumlehøj er beliggende midt mellem Holsted by og Holsted station. Vi ligger tæt på Højmarkskolen, Medius (hallen), biblioteket og åbne grønne arealer bag børnehaven, som vi benytter os af. 

Vi har et stort dejligt hus med mange spændende rum til fordybelse i større og mindre grupper. Vores store udfordrende legeplads med bl.a. lukket træværksted, bålplads, madpakkehytte, tarzanbane, hængekøjer, mooncarbane, bakker til motorisk udfoldelse, store sandkasser med legehuse, stort græsareal til boldspil, amfieteater til hygge og teater bliver flittig brugt. Vi har en solpolitik som betyder, at vi har overdækket en stor del af sandkassen med solsejl.

Tumlehøj er en funktionsopdelt børnehave med mindre aldersintegrerede børnegrupper. Det sidste år inden børnene går i førskole er de i store gruppe.

Samtlige børn i Tumlehøj har en kontaktpædagog, som har den overordnede kontakt med forældrene og afholder årlige forældresamtaler.

Vi har egen bus, med plads til 13 børn i godkendte seler. Børnene i store gruppe deltager i en skovgruppe. Skovgruppen kører 1 dag om ugen.